Service en advies

Het is goed om, voordat u gaat bouwen of verbouwen, na te denken over hoe de nieuwe installatie er uit moet gaan zien. Een standaard installatie in een nieuwbouwwoning is vaak gebaseerd op de minimale eisen en voldoet nog nauwelijks aan de eisen van deze tijd en uw specifieke wensen.

Wij kunnen u helpen om een passend plan uit te werken. Behalve de posities van wandcontactdozen en aansluitpunten voor verlichting kunt u denken aan (extra) TV-, telefoon-, of internetaansluitingen, deurcommunicatie, zonwering, tuinverlichting enz.

Een compleet lichtplan op maat voor uw woning of bedrijf voorkomt verrassingen en ergernissen achteraf.

Jos de Brouwer staat garant voor kwaliteit. Het is echter altijd mogelijk dat er onvolkomenheden in ons eindproduct zitten, waardoor de opgeleverde installatie niet naar uw tevredenheid functioneert. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, zodat u voor de volle 100% tevreden kunt zijn over ons werk. Afspraak is afspraak.

Voor storingen aan uw elektrische installatie zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, ook na werktijd en in het weekeinde. Buiten kantooruren is ons storingsnummer: 06-45674855.

Voor reparaties kunt u met ons een afspraak maken.